Svijetstravične scene

Horor u Beogradu: poznata srpska voditeljica u teškoj prometnoj nesreći ostala bez ruke

Piše JL

U Beogradu je kod bolnice 'Dr. Dragiša Mišović' rano jutros došlo to teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva autobusa i tri automobila i u kojoj je teško ozlijeđena voditeljica na TV Pinku Dea Đurđević, pišu srpski mediji.

Sve je počelo lakšim sudarom Deinog i još jednog automobila, prenosi Jutarnji list, no kad je voditeljica izašla iz svojeg vozila kako bi s drugim vozačem porazgovarala o nesreći, na nju je naletio autobus i teško je ozlijedio otkinuvši joj ruku.

Prve informacije su govorile da je do amputacije došlo naknadno, no to, čini se, nije točno, već je mlada žena ostala bez ruke na licu mjesta.

Dea Đurđević je hitno prevezena u bolnicu gdje joj liječnici pokušavaju prišiti otkinutu ruku.

- Čuo sam se sa njom, nismo se još uvijek vidjeli. Zaista moram reći da je policija odlično obavila posao, da liječnici isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu, rekao je Mladen Mijatović za 'Blic'.

Osim Dee, u istoj su prometnoj nesreći teže ozlijeđene još tri osobe. Još uvijek se ne zna što je točno dovelo do sudara nekoliko osobnih i nekoliko vozila javnog gradskog prijevoza, no pretpostavlja se da je u pitanju proklizavanje na zaleđenoj cesti.

Naime, nešto prije nesreće došlo je do puknuća vodovodne cijevi, a voda koja se pritom izlila na cestu stvorila je poledicu.

 

 

#BEOGRAD#PROMETNA NESREćA#VODITELJICA#DEA ĐURđEVIć