StoryEditorOCM
SvijetSTRAŠNA SNIMKA

Baka ubijenog dječaka na suđenju svom sinu: ‘Histerično je vrištao - što mu je to učinila!‘ Mališanove ozljede su jezive

Piše JL/SD
11. svibnja 2024. - 09:18

Baka djeteta, koje je navodno preminulo od navodnog zlostavljanja od strane oca, slomila se na sudu nakon što je ispričala kako je doznala za smrt nesretnog Coreyja Miccoloa (6), piše Daily Mail.

Šestog dana suđenja Carol Gregor, majka optuženog Christophera, prisjetila se u sudnici trenutka kada je u bolnici od svog sina saznala za Coreyjevu smrt, piše jutarnji.hr.

- Chris je bio histeričan, bijesno je vrištao ‘što mu je to učinila‘, izjavila je, rekavši da se on pritom referirao na majku dječaka Breannu Miccolo.

- Zovem supruga, ludim u kući. Histerično sam počela vrištati, ispričala je.

Christopher Gregor (31) iz New Jerseyja optužen je da je tjerao šestogodišnjeg sina Coreyja Miccoloa da trči na traci jer je bio ‘predebeo‘. Ubrzo je preminuo od ozljeda zadobivenih od zlostavljanja. Bilo je to 2021. godine.

Dok je prepričavala svoju potresnu reakciju, moglo se vidjeti Gregora kako briše suze maramicom, prenosi Daily Mail.

- Bio je jako zabrinut da će se nešto dogoditi dok je Corey s majkom, rekla je u sudnici.

Carol Gregor je zatim otkrila kako je njezin mlađi sin Danny primao prijeteće telefonske pozive na kućni telefon dok su se ona i suprug vozili prema bolnici nakon saznanja o smrti unuka.

Na pitanja tužiteljstva, nije znala odgovoriti točno vrijeme kada je primila vijest o smrti unuka.

- Nisam gledala na sat, upravo mi je unuk preminuo. Bila sam histerična.

Petog dana suđenja Christopheru Gregoru kojega se sumnjiči za zanemarivanje djeteta i ubojstvo prvog stupnja, uglavnom je zurio u forenzičkog patologa dr. Thomasa Andrewa, dok je on opisivao ozljede koje su nanesene njegovom sinu Coreyju.

Dr. Andrew je rekao da je Corey, koji je preminuo u travnju 2021., izgubio život zbog ozljeda nanesenih tupim predmetom u predjelu prsa i abdomena, imao je razderotine i kontuzije na jetri te razderotine na srcu.

Patolog je zaključio da Corey ima znakove ‘stresne kardiomiopatije‘, srčanog oboljenja uzrokovanog stalnim stresom. Sugerirao je da je postojao stalni fiziološki stres najvjerojatnije zbog lošeg postupanja ili zlostavljanja.

Proteklih dana na suđenju je prikazana šokantna snimka Gregora kako tjera sina da trči na traci te ga nekoliko puta podiže s poda kada padne sa sprave.

Sve su snimile nadzorne kamere u teretani u New Jerseyju manje od dva tjedna prije Coreyjeve smrti. Hitno je tada prebačen u bolnicu. Bio je bez svijesti nekoliko sati nakon što ga je majka ostavila kod oca. Bili su razvedeni i dijelili skrbništvo nad sinom.

Coreyjeva majka Breanna Miccolo - koja je također svjedočila protiv Gregora prošloga tjedna - tvrdi da on nikada nije ni upoznao svog sina sve do godinu dana prije njegove smrti, a Corey se redovito vraćao kući iz očeve kuće sa svježim posjekotinama i modricama.

Tužitelji tvrde da je Christopher Gregor pokazivao obrazac zlostavljačkog pristupa mjesecima prije smrti, piše jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 16:25