StoryEditorOCM
Hrvatskaizazovna obuka

Sigurnost i povjerenje: svečano prisegnuo 15. naraštaj polaznika Policijske škole ‘Josip Jović‘

11. rujna 2020. - 23:01
Zagreb, 110920. Policijska akademija. Avenija Gojka Suska 1 Svecanost povodom zavrsetka skolovanja 15. narastaja polaznika Policijske skole Josip Jovic. Na svecanoj prisezi je sudjelovao i glavni ravnatelj policije Nikola Milina.Goran Mehkek/Cropix

Na Policijskoj akademiji u petak je održana posljednja od tri svečane prisege polaznika 15. naraštaja Policijske škole "Josip Jović".

Ove godine, iznimno, svečane prisege zbog epidemije održane su u tri termina od 7 do 11. rujna. Sukladno Provedbenom planu aktivnosti škole u uvjetima zaštite od zaraze virusom COVID-19, oko 760 polaznika ove je godine od svibnja 2020. bilo podijeljeno u tri skupine.

Voditeljica Policijske škole "Josip Jović" Renata Odeljan istaknula je kako su iza njih mjeseci teške i izazovne obuke za koju je trebala samodisciplina, upornost, odgovornost i puno odricanja.

Ustvrdila je da je uspješno organizirana online nastava za sve nastavne predmete, ali i kontaktna nastava u skladu s uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te preporukama Ministarstva...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 08:39