Hrvatskaoglasio se premijer

Plenković uzvratio Škori: 'Njegov nastup mi je djelovao kao neka parodija na Večernju školu. Puno bolje pjeva nego što govori...'; Otkrio je i kako su Milanovića zvali devedesetih

Piše PSD

Na izjavu Miroslava Škore da je Andrej Plenković izdao Franju Tuđmana osvrnuo se danas i sam Plenković.

Škoro je, podsjetimo, obraćajući se HDZ-ovim biračima rekao kako je Plenković izdao HDZ i Franju Tuđmana, a da će on baštiniti Franju Tuđmana i neće iznevjeriti ni HDZ-ovce ni druge stranke koje su ga podržale.

Škoro nakon skupa u Lisinskom: 'Računam na glasove HDZ-a, i oni računaju na mene. Kolinda? Ja bih pazio u kojim društvima pjevam...'; Dao je naslutiti i da osniva stranku

'Maknimo ove jer oni ne razumiju ništa. Želim biti predsjednik ujedinitelj našeg napaćenog naroda', rekao je Škoro.

Plenković je na to rekao da HDZ-ovcima ne treba nitko da im kaže za koga će glasati jer će oni glasati za Kolindu Grabar-Kitarović.

'Vidim da me se Škoro jako ulovio, kao što sam interesantan i zlonamjernim i bezidejnim političarima MOST-a. Ljudi moraju znati da je glas za Škoru glas za Milanovića i SDP. Svi koji dijele vrijednosti Tuđmanovog HDZ-a glasat će za Kolindu Grabar Kitarović. Dvije minute Škorinog nastupa koji sam vidio, djelovao mi je kao neka parodija na Večernju školu, s tim što je Večernja škola zabavna, ovo je loše. Čovjek puno bolje pjeva nego što govori', rekao je Plenković, javlja N1.

Plenković se osvrnuo i na Zorana Milanovića.

'Imate čovjeka na kojeg smo devedesetih u Ministarstvu gledali - je li to onaj koji hvata krivine. To je bila njegova odlika tada. Koji je očito u ušao u ovu kampanju s lošim karakterom, s neistinama i bez programa, i s nikakvim rezultatima kao premijer', zaključio je Plenković za N1.

#ANDREJ PLENKOVIć# MIROSLAV šKORO