Crna kronikaistraga još traje

Pronađene osobne stvari para iz Koreje koji se utopio u Krki držeći se za ruke: djevojka je imala samo 21 godinu, muškarac je bio starije dobi

Piše JL

Pronađene su osobne stvari mlade žene koja se u subotu poslijepodne utopila zajedno s još jednim muškarcem azijskog podrijetla u rijeci Krki, nekoliko metara od Skradinskog buka, piše portal Morski.hr koji neslužbeno doznaje da se radi o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve osobne stvari još nisu pronađene.

Mladi par iz Azije pronađen na tri metra dubine, držali su se za ruke: je li koban bio vir, hladna voda, temperaturni šok ili nepoznavanje ćudi Krke?

- Točno je da su pronađene stvari koje zasad dovodimo u vezu s istragom o identifikaciji nastradalih u rijeci Krki - rekla je za Morski.hr glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor, koja službene potvrde o identitetu do okončanja istrage još ne može dati.

Ipak, potvrdila je da je preminula mlađe, a muškarac starije dobi, prenosi Jutarnji list.

Od dobro upućenog izvora unutar parka Morski.hr doznaje kako se radi o Korejcima koji su u Nacionalni park stigli rent a carom.

- U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njezina studentska iskaznica, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njhove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13:20 h. Tijela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga, blizu ovog šaša na fotografijama. Njegove dokumente nisu pronašli, pa je moguće da su ostali unutar automobila na parkingu - kaže isti izvor koji je ovom portalu poslao i fotografije mjesta utapanja na kojem se kupa mnoštvo ljudi.

Nitko od njih nije primijetio ništa dok već nije bilo kasno…