StoryEditorOCM
Crna kronikaISPRAĆENI U PRITVOR

Monstrumi iz Zaječara koji su ubili malenu Danku: Dejan u potpunosti priznao kazneno djelo, drugi se branio šutnjom

Piše KRONIKA SD
6. travnja 2024. - 10:03

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru dana 5. travnja 2024. godine donijelo je naredbu o provođenju istrage protiv osumnjičenih J.S. i D.D. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili kazneno djelo Teškog ubojstva u suučesništvu iz čl. 114. st. 1. toč. 9. u vezi čl. 33. КZ, javlja N1.

Osumnjičene osobe saslušane su u tužiteljstvu i tom prilikom je D.D. u potpunosti priznao kazneno djelo, dok se J.S. branio šutnjom.

Na prijedlog tužiteljstva sudac za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog opasnosti od bijega, mogućnosti utjecaja na svjedoke i uništavanja ili uklanjanja tragova izvršenja kaznenog djela, kao i zbog uznemiravanja javnosti.

Nakon što je policija jučer odvela i brata osumnjčenog za ubojstvo Danke Ilić, Dalibora Dragijevića i njegovu majku Svetlanu na razgovor u policiju u Bor, jutros su, kako javlja Blic, i formalno uhićeni brat osumnjičenog Dejana, kao i njihov otac Radoslav Dragijević (72). Njima je određeno zadržavanje u policijskoj postaji u Boru.

Kako prenosi ovaj medij, potraga za tijelom ubijene Danke se nastavlja, a tijekom dana bit će pretraženo još nekoliko lokacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 12:13