Crna kronikanevjerojatni video

Imamo snimku bijega nakon pljačke mjenjačnice u Solinu: razbojnike je pokušala zaustaviti cijela obitelj, čak i pas!; Uostalom, pogledajte, ovako nešto do sada sigurno niste vidjeli

Piše Vladimir Urukalo

Splitska policija izvijestila je kako su jutros u 6.45 sati u mjenjačnici u Solinu u ulici dr. Franje Tuđmana dvije nepoznate osobe počinile razbojništvo nad muškarcem kojeg su tjelesno napale i otuđile za sada neutvrđeni iznos novca.

Opljačkana mjenjačnica u Solinu: dvojica muškaraca ozlijedila djelatnika i pobjegla s novcem; Policija traga za razbojnicima

Doznajemo da se radi o M.Š., vlasniku mjenjačnice koji kat poviše ureda mjenjačnice ima stan, a napadnut je očito u hodniku zgrade dok se spuštao prema svom poslovnom prostoru.

Došli smo u posjed snimke s nadzorne kamere koja pokazuje da su ga dvojica napadača čekala, jedan obučen u crno od glave do pete s crnom motociklističkom kacigom na glavi i drugi koji je u crnoj kratkoj majici i kratkim plavim hlačama s bijelom motociklističkom kacigom pokušavao namjestiti skuter srebrne boje na nožice. U jednom trenutku pljačkaš u crnom očito vidi M.Š.-a kako se spušta niz hodnik i ulazi u zgradu. Tad kraj vozača koji pokušava namjestiti skuter prolazi jedna gospođa koja ga gleda, a koju sekundu poslije njegov sudrug u crnom istrčava iz zgrade s torbom u rukama i skače na skuter kojeg vozač s mukom pokreće. Odmah potom za njima iz zgrade je izjurila supruga oštećenog, zatim on sam, njegov sin te naposljetku i njihov pas, no ne uspijevaju zaustaviti razbojnike koji su odjurili.

- To su krasni ljudi, on je pošten čovik i nije pokvaren. Strašno je to što mu se dogodilo - govori nam je dan od prijatelja napadnutog muškarca. Policija još ne želi otkriti koliko je novca odneseno kao niti kakve su ozljede i čime nanesene napadnutom.

No, doznajemo da nije bilo uporabe vatrenog oružja. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

#SOLIN#PLJAčKA MJENJAčNICE# BIJEG