Crna kronikakrvavi obračun u supetru

Finac uhićen zbog napada nožem na partnericu još uvijek na ispitivanju u bračkoj policiji; Žena je zadobila više ubodnih rana, u teškom stanju prevezena u splitsku bolnicu, u sukobu i muškarac zadobio ozlijede

Piše K. M. B.
privodjenje_dreznjak4-110719

Nad Fincem uhićenim zbog napada nožem na 59-godišnju partnericu na Putu Svetog Roka u Supetru sati još uvijek traje kriminalističko istraživanje u Policijskoj postaji Brač. Kako saznajemo i on je tijekom sukoba zadobio ozlijede. 

Novi detalji stravičnog pokušaja ubojstva na Braču: finski turist zario je partnerici nož u vrat, a hororu su svjedočili i mještani; 'Vidjeli smo ženu oblivenu krvlju...

Pokušaj ubojstva na Braču: nesretna žena zadobila ubodnu ranu i prebačena hitno u splitsku bolnicu

Nakon dojave u ponedjeljak oko 16,25 sati kako je na području Supetra ozlijeđena žena i da ima ubodnu ranu, policijski službenici i djelatnici HMP izašli su na mjesto događaja te je 59-godišnja osoba odvezena na pružanje liječničke pomoći.

Prevezena je u splitsku bolnicu i tamo je zadržana na daljnjem liječenju. Zadobila teške tjelesne ozlijede u vidu više ubodnih rana, saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske. Ubodena je u vrat, kako saznajemo.

U postaju je radi provođenja kriminalističkog istraživanja odmah nakon napada nožem doveden Finac koji se dovodi u vezu s događajem. On je također odveden na pružanje liječničke pomoći te je utvrđeno kako je zadobio lakše tjelesne ozlijede u vidu porezotine i udarca u ruku i nogu.

O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo.
 

#SUPETAR#BRAč#NOž U VRAT#FINAC