Dobra lokacija, dobra ponuda, dobra klijentela. Jednostavan recept za nimalo jednostavan posao - ugostiteljstvo.
Ne bavimo se tim poslom, ali znamo. Kako znamo? Iskustvo je to većine ugostitelja, pa tako i Kreše. U zagrebačkom kvartu Martinovka, dijelu s poslovnim zgradama, oni koji žele u malom, toplom, nešto prisnijem kafiću, popiti kavu (ili alkoholom umiriti živce koje je dignuo šef), otići će kod Kreše, piše Jutarnji list.
Ne kažu “idemo u Maestro”, što je ime njegova kafića. Kažu “idemo kod Kreše”.
- Ja ne volim buku i galamu. Volim sjesti u birtiju i razgovarati. Krešina je birtija predivna, s vrlo malo ljudi, jedno mirno malo mjesto. Isti ljudi, iste priče - simpatično nam komentira jedan od stalnih gostiju, koji, naravno, zna Krešu.
Njegov je redoviti gost. Oda...
StoryEditorOCM
Biznisima li smisla?
Mladić umjesto odlaska u inozemstvo unajmio kvartovski kafić: otkrio koliko je uložio, kroz što je sve prošao i koliko mu se uopće isplati
30. studenog 2017. - 08:49
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?