Stil Zdravlje

UŽITAK UZ ŠALICU ČAJA

Razveseli se uz bogate okuse i mirise Podravka čajeva

UŽITAK UZ ŠALICU ČAJA

U čajevima s razlogom uživamo. Čajevi su lijek, okrjepa i omiljeno društvo kad nam treba mir i opuštanje. Istraži sve Podravka čajeve, uzmi trenutak za sebe i pusti da te njihovi mirisi i okusi u potpunosti preuzmu. 

U zimskim mjesecima, kad priroda spava, probudi je samo jednom šalicom omiljenog vrućeg napitka. Podravka čajevi puni su okusa, mirisa i šarenih boja – baš ono što ti treba za trenutak savršenog opuštanja.

Otkrij čaj stvoren za tvoj životni stil

Svi Podravka čajevi stižu s aroma omotačem koji brižno čuva sastojke u filtar vrećici, a formula savršenog uživanja ide ovako: Odaberi okus, pusti vodu da zavri, otvori aroma omotač pa zažmiri i prepusti se fantastičnim mirisima. Ostaje ti samo uživati u senzacionalnim okusima Podravka čajeva.

Nisi siguran koji čaj odabrati? Požuri na Podravkine stranice, riješi test i doznaj koji čaj najviše odgovara tvom životnom stilu. 

Neobična šljiva, osvježavajući limun

Ako već znaš da je tvoj stil otkrivanje novih okusa i uživanje u novim iskustvima, onda isprobaj Podravka čaj šljiva. Znamo, to je voće koje ne očekuješ u čaju, ali baš zato pusti da te iznenadi i osvoji. Podravka čaj šljiva stiže kao izvrsna kombinacija bilja, voća i cimeta.

Zatrebaš li osvježenje u bilo koje doba dana, posegni za osvježavajućim Podravka limun i limeta čajem. U njemu ćete pronaći okus limuna koji dobro poznajete, a limeta je tu radi posebnog twista. Savršen odabir za sve koji od čaja žele nešto novo, osvježavajuće ili drugačije.

Naslovnica Zdravlje