StoryEditorOCM
Zdravljebezglutenska prehrana

Mia Šoškić: Cjelovite žitarice najvažnija su hrana za ljude

21. ožujka 2016. - 10:41
grains00

Za kulinarske radionice Mije Šoškić uvijek se traži mjesto više, a tako je bilo i proteklog tjedna, kada je u Kuharskoj akademiji u Splitu održala radionicu o bezglutenskim slasticama. Nas je zanimalo zašto se odlučila baš za ovu temu.

– Mislim da je općenito u svijetu sve veći interes za jela bez glutena, tako da sam upravo njima posvetila posljednje tri radionice. S obzirom na to da sam i sama u prehrani napravila eksperiment izbacivši gluten, imala sam puno recepata za koje mi se učinilo da bi mogli biti zanimljivi drugima.

Vidim da sve više ljudi intuitivno osjeća da im je potrebno vratiti se laganijoj prehrani, pa time raste i interes za ovakvim edukacijama.

Redovito nastupate u HRT-ovu showu "Kruške i jabuke". Kakve su reakcije na veganska i vegeterijanska jela koja ta...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:06