Stil Putovanja

EVO ZAŠTO...

Za vikend se isplati planirati zabava u 'komšiluku', mi smo istražili teren: na par sati od Splita krcato je poznatog svita i sve pršti od gušta

EVO ZAŠTO...

Ne dopustite sebi da vam još jedan vikend proteče u poznatom scenariju: ujutro ćete sebi i djeci dopustiti nešto više sati sna, a onda će kreuti klasično naganjanje na relaciji kužina - soba.

"Ajde, napiši domaći, riješi se odmah ujutro i miran si cili vikend!".

"Ma, popodne ću, mogu li samo malo na 'plejić', samo po ure, molin te?".

Hvatate se mijenjanja posteljine i pripremanja ručka, muža ste poslali u spizu na pazar i znate da će doć u zadnji tren, jer jedna kava nikad nije samo jedna. I žaliti što i sami niste na istoj.

Poslije ručka će vam past život i "žunte", a od muke da cijeli vikend ne provedete u stanu, odlučit ćete se rekreirati - šetnjom u shopping centru.

Jer, što bi drugo, grubo je vrime, brzo "pada" dan, a mogli bi složiti sasvim drugi plan.

Kupres je udaljen svega dva sata vožnje od Splita i nudi, zasigurno, puno više šušta i gušta nego bilo koji đir po bilo kakvim hodnicima i dućanima.

Naš je fotporeporter guštao u zanosu njegove bjeline minulog vikenda i dao svima poticaj gdje da idemo ovaj nadolazeći.

Skijaši će, bar na par sati, uživati u svom adrenalinu, sanjkašima nije problem naći strme padine, a "old school" zabava, grudanje i gradnja snješka, nekakako nikad ne izgube na cijeni.

I kao poseban bonus ide činjenica da "plejić" nikome ne padne na pamet. Bar ne do dolaska auta doma, pred zgradu. A i to je dovoljno...

Naslovnica Putovanja