Stil Putovanja

MA KOJI PLAMENCI!

Nema koja se nije na nju popela: otkrivamo skrovito mjesto koje je svim pomodnim Hrvaticama bilo najveći hit ovoga ljeta

MA KOJI PLAMENCI!

Svi pratitelji Instagram objava poznatih Hrvatica zacijelo su uočili jedan detalj, a taj je da je prošlogodišnji ljetni hit, ružičastog flaminga, apsolutno zamijenila i suvereno izgurala - ljuljačka u moru.

Baš kao što, naime, prošle godine nije bilo influencerice koja se sa bar jedne destinacije nije javila jašući napuhanog plamenca u moru, tako su se ove godine skoro sve potrudile stići do Beach cluba Moro na otočiću Vela Stupe između Korčule i Pelješca, koji se, tek koji mjesec nakon otvaranja, može pohvaliti stotinama obožavatelja na društvenim mrežama te pohvalama Lonely Planeta.


Vela Stupe oduvijek je bila omiljeno odredište Korčulana zbog čistog modrog mora i prekrasne plaže, a ovog je ljeta otočić postao istinski hit zahvaljujući, kažu, vrhunskim kuharima i iznimnim jelima koja se služe u restoranu, te famoznoj ljuljački u moru.

Na ljuljački se toliko poziralo da se čini da, nitko tko se ondje nije zaljuljao, ovog ljeta zapravo nije ni ljetovao...
 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Putovanja