Stil Putovanja

nove mogućnosti putovanja

S Croatia Airlinesom udahnite proljeće

nove mogućnosti putovanja

Tijekom predstojeće turističke sezone Croatia Airlines vam nudi nove mogućnosti putovanja unutar Hrvatske te između domaćih i inozemnih odredišta. Letovi su  prilagođeni povećanoj potražnji. U ponudi su kvalitetni sezonski letovi po povoljnim cijenama kako biste što brže i udobnije stigli do željenih odredišta.

Za odabrane letove unutar Hrvatske u ponudi su aviokarte po cijeni već od 278 kn u jednom smjeru. Tako iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule, možete poletjeti u Zagreb kao i u obratnom smjeru, te iz Splita i Dubrovnika u Osijek i obratno.

Novost je da će Croatia Airlines dvaput na tjedan, utorkom i subotom, povezivati otok Brač sa Zagrebom. U ponudi su povoljni jednosmjerni letovi već od 308 kn.

Kako biste što povoljnije otputovali, Croatia Airlines također vam nudi dvije povratne zrakoplovne karte za letove unutar Hrvatske već od 999 kuna. Uvjet je da dvije osobe putuju zajedno u oba smjera. Točnije, domaći avioprijevoznik nudi vam dvije povratne aviokarte za letove iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule u Zagreb i obratno.

Želite li pak tijekom ljetnih mjeseci otputovati izvan Hrvatske, poletite izravno iz hrvatskih gradova u drevnu Atenu i maštovitu Barcelonu.
Naime, Croatia Airlines nudi vam do listopada povoljne cijene karata za letove iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule i Zagreba, u Atenu i Barcelonu.

U tom se razdoblju povratne aviokarte mogu kupiti po promotivnoj cijeni već od 139 eura. Izravni letovi više puta na tjedan zacijelo će vam približiti prirodne, kulturne i povijesne ljepote tih također privlačnih mediteranskih zemalja.

 Više informacija o ovim atraktivnim ponudama možete pronaći na www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr  te dobiti na tel. 072 500 505.

Naslovnica Putovanja