Stil Putovanja

turistički biser

Splitski 'Vestibul Palace' među 25 najboljih hotela na svijetu!

turistički biser

Deset uspješnih godina rada i poslovanja je iza hotela "Vestibul Palace", koji se u 2015. ovjenčao nekima od najprestižnijih svjetskih priznanja, čime je naš grad i Hrvatsku uvrstio na kartu svjetskih destinacija s vrhunskim hotelima i uslugom primjerenom najzahtjevnijim gostima.

Tako je od američkih urednika svjetskog magazina za putovanja "Lifestyle" uvršten na "Zlatnu listu" najboljih hotela sa šest kontinenata i iz 34 zemlje kao jedini iz Hrvatske!

Kada se tome doda i uvrštenje "Conde Nast Travellera", uglednog svjetskog časopisa za putovanja, među 25 najboljih hotela u svijetu, jasno je da "Vestibul Palace" ima razloga za slavlje, rečeno je na prigodnom okupljanju održanom u srijedu.Prema riječima Nenada Nizića, vlasnika malog hotela u srcu povijesne jezgre koji je u proteklom desetljeću ugostio najveća imena koja su posjećivala naš grad, uporan rad i ulaganje u zadovoljstvo svakog gosta jedina su formula za prepoznavanje kvalitete.

U tome je posebno istaknuo važnost osoblja koje je u izravnom kontaktu s gostima, te im u svakom trenutku stoje na raspolaganju i udovoljavaju njihovim željama, pa ne čudi da je "Vestibul Palace" i najbolje ocijenjen splitski hotel na prestižnim globalnim portalima.

– Ovaj hotel izgradio je vrhunski imidž gotovo paralelno sa slikom koju je u turizmu gradio i Split. Velika upornost, rad na osmišljavanju sadržaja i događanja uz povijesne objekte najviših standarda usluge dio su prepoznatljivosti Splita, koji je u 2015. godini ponio sva priznanja za taj rad – kazala je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice.

                                                                                                                                                           R. MIKAČIĆ, foto: eph

Naslovnica Putovanja