Stil Prostorija

Jedinstveno iskustvo

'Eol' - bar u oblacima: zavirite na luksuznu terasu s koje puca najljepši pogled na Omiš 

Jedinstveno iskustvo

Svojim je brojnim atrakcijama, uvijek zanimljiv Omiš nedavno pridružio još jednu – "rooftop" bar "Eol"!
Kao što grad ujedinjuje prirodne ljepote i gusarsku povijest sa suvremenom turističkom ponudom, tako i ovaj atraktivan bar spaja ugođaj luksuza i tradiciju, gostima nudeći jedinstveno iskustvo.

-Kada sam se ove zime i sam prvi puta, sasvim slučajno popeo ne krov obiteljske kuće, ostao sam zapanjen pogledom koji se s njega pruža. Rekao sam sebi:´ To je to! Imaš šest mjeseci da nešto napraviš´- otkriva nam vlasnik Ivan Mišetić mlađi, koji s partnerom Ivorom Štefićem, vodi bar, čije postojanje, kako doznajemo, mogu zahvaliti prokišnjavanju krova.

 


Kako doznajemo, sam je Mišetić osmislio i dizajnirao cijeli prostor inspiraciju crpeći iz poznatih mu prizora istočne obale SAD-a gdje je radeći s brodovima proveo dosta vremena, dok je namještaj ručno i po mjeri izrađen od drva jasena i ariša omiških majstora djelo. Nazvan po grčkom bogu vjetra koji je vladao iz svoje visoke palače,

´Eol´ se nameće kao idealno mjesto za opuštanje uz jutarnju šalicu kave s pogledom na Cetinu i Omišku Dinaru, dok se sa sumrakom transformira u uzbudljiv prostor za guštanje u koktelima i biranoj glazbi, uz svjetla grada u pozadini.

Iako je njegova osnovna funkcija bara već ispunjena, jedinstven krovni ambijent ima mogućnost postati centar društvenih događanja u Omišu, a posebice domjenaka i koncerata. Nezaboravan pogled, bogata ponuda pića i tradicionalni dalmatinski zalogaja čine ga mjestom gdje ćemo se ugodno osjećati i uvijek mu se rado vraćati.

Više doznajte na web-stranici -https://www.instagram.com/eol_bar, illi na Facebook profilu -https://m.facebook.com/Eolbar/

 

Naslovnica Prostorija