Stil Prostorija

Electrolux donosi kemijsku čistionicu u vaš dom

Kemijske čistionice koriste paru kako bi osigurale vrhunsko čišćenje odjeće, a od sada iste rezultate možete postići u vlastitom domu.

Uz Electrolux Steam System perilice s parnim programim sada možete uživati u besprijekornim performansama čišćenja kod kuće te uštedjeti novac i vrijeme, obećavaju stručnjaci iz Electroluxa.

Para, naime, omekšava tkaninu, uklanja nabore i smanjuje potrebu za glačanjem, a perilice tretiraju odjeću izrazito nježno zahvaljujući inovativnoj tehnologiji iz Electroluxa koja smanjuje energetsku potrošnju za čak do 50%.

Osim pranja, potrebno je misliti i na sušenje rublja, a zahvaljujući Steam System tehnologiji Electrolux sušilica rublja prilagođava se svakoj vrsti tkanine i punjenju preciznom kontrolom temperature, doziranjem i tempiranjem korištenja pare.

Ciklus "osvježavanja" brzo osvježava odjeću, uklanjajući mirise i nabore s pulovera, zimskih jakni, pa čak i s odjeće s oznakom "isključivo kemijsko čišćenje".

Electrolux perilice s parnim programima enegretski su učinkovite; čuvaju okoliš i smanjuju troškove kućanstva, imaju Wolmark Gold certifikat, LCD upravljački zaslon, Time Manager, osiguravaju tihi rad, pamte programe koje najčešće koristite, imaju senzor težine pa savjetuje koliko deterdženta trebate staviti s obzirom na količinu rublja, automatski se isključuju nakon završetka ciklusa pranja. (PR)
Naslovnica Prostorija