Stil Prostorija

GLOOPY EKIPA Roko, Mate i Jadranko otjerat će moljce iz ormara i donijeti miris u dom

Gloopy je izvrstan primjer kako jedan stari uporabni suvenir poput vrećice s lavandom može biti suvremeno dizajniran, pa tako i naći svoje mjesto u svakom stylish interijeru.

Lavandom punjena stvorenjca donijet će miris u dom, mogu poslužiti kao igračka, ali i otkačena dekoracija. No, po svojoj osnovnoj funkciji Gloopy će tjerati i neželjene goste u vašem ormaru.

Proizvod je napravljen od 100 posto ekološki uzgojene lavande, pamučne tkanine i magnetića koji olakšavaju vješanje. U ponudi su razne životinjice: konjic Toni, rak Roko, srdele Stipe, Mate i Jadranko, a tu su i pauci, hobotnice, žabe i druga simpatična stvorenja. Svaki suvenir ima svoje ime, a prate ga i različiti stihovi.

Oni mahom slave prirodu, poput ovih koje smo pronašli na Facebook stranici Gloopyja: “Oj, lavando draga i mila, san mojih snova uvijek si bila... Kako li mirišeš samo tako krasno, nije mi nikako, ma nimalo jasno.”

Autorice ovih suvenira su Lara Glavić Končar i Sunčana Vrtarić, a u Splitu se mogu naći u Concept Storeu GET GET GET, na adresi Dominisova 16. Cijena im je 131 kunu.

Siniša Jović
Naslovnica Prostorija