Stil Prostorija

Šareni noviteti iz Gorenja predstavljeni na sajmu IFA u Berlinu


Gorenje je od 6. do 11. rujna ponovno sudjelovalo kao izlagač na sajmu IFA u Berlinu, svjetskom vodećem sajmu potrošačke elektronike i kućanskih aparata.

Ove godine Gorenje se okrenulo novim izazovima s dojmljivim konceptom novoga štanda i izložbom koja se prostirala na  750 m2, a prvi put štand je uključivao i premium robni znak Asko.

Gorenje izložbeni salon istaknuo je nove Gorenje ION generation hladnjake zamrzivače koji imaju jedinstvenu naprednu tehnologiju AdaptCool i sustav IonAir koji dulje održava hranu svježom, kao i nagrađenu indukcijsku ploču za kuhanje IQcook u kombinaciji s potpuno novim prototipom nape IQhood.

Na sajmu su predstavljene i kolekcije Gorenje Simplicity Collection i Gorenje Classico Collection, a posebno je mjesto ponovno bilo rezervirano za aparate u boji, posebno za hladnjake, perilice i sušilice rublja, koji su sve popularniji među potrošačima.

Kao dodatak postojećoj paleti boja kolekcije Gorenje Retro Collection, Gorenje je predstavilo i novi žuti retro model hladnjaka.
Naslovnica Prostorija