StoryEditorOCM
Promo arhivSPA CEYLON

Svjetski wellness brend u Splitu otvorio svoju 97. trgovinu, prvu u Hrvatskoj

14. prosinca 2019. - 08:00

Spa Ceylon – vodeći svjetski brend u izrazito rastućem segmentu wellnessa, otvorio je u Hrvatskoj svoju prvu trgovinu prirodne kozmetike temeljenu na principima ayurvede. Samo ime, ayurveda vuče iz sanskrta, gdje ayu znači život, a veda znanje. Tradicija ayurvedskog liječenja seže unatrag 5000 godina i to je najraniji, potpuno razrađen medicinski sustav iz kojeg proizlaze svi kasniji načini liječenja.


Svojim inovativnim konceptom koji objedinjuje drevne recepture, birane prirodne sastojke, vrhunske profesionalne spa rituale i suvremeni dizajn, Spa Ceylon omogućuje kupcima jedinstveni doživljaj luksuznog wellnessa s potpuno prirodnim sastojcima. Proizvodi koje Vam donosi Spa Ceylon, pionir moderne ayurvedske kozmetike na Šri Lanci, rezultat su 50 godina iskustva u području prirodnih proizvoda za zdravlje i njegu. Svi su proizvodi načinjeni od najboljih prirodnih sastojaka, uključujući organska esencijalna ulja, organski uzgojenu i suncem okupanu svježu Aloe veru, terapeutski dokazano čisto ekstra djevičansko kokosovo ulje, soli iz Indijskog oceana bogate mineralima te čuvene cejlonske začine.

 


Spa Ceylon trenutno proizvodi više od 500 potpuno prirodnih luksuznih ayurvedskih proizvoda za osobnu njegu, make-up i wellness, te kućne arome. Lepeza proizvoda uključuje prestižne preparate za njegu lica, tijela i kose kao što su ulja za njegu, hidratantni i umirujući balzami, balzami za usne, ulja za masažu i kupke, šamponi i regeneratori za kosu, sapuni i pilinzi za čišćenje, losioni za tijelo, hranjivi prirodni maslaci za tijelo, maske za lice, gelovi za tuširanje, inovativne maglice za tijelo, preparati za njegu stopala i biljni oblozi. Također, tu su i brojni proizvodi za stvaranje ugođaja kućnog wellnessa - mješavine kućnih aroma, luksuzne svijeće i esencijalna ulja.

 

 


Tvrtka je u potpunosti posvećena ekologiji, etičkom načinu proizvodnje, autentičnim formulacijama ayurvedskog podrijetla, a sve u cilju održivog razvoja i dobrobiti za čovjeka i zajednicu. Spa Ceylon podržava ljudska prava te se protivi radu djece i testiranju na životinjama, a proizvodi ne sadrže alkohol niti sastojke životinjskog podrijetla.
Posljednjih godina Spa Ceylon pobire sve važnije nagrade na svjetskim izborima u segmentu luksuznog wellnessa. Višestruko je nagrađivana inovativna linija Sleep, a najsvježije nagrađena je linija Virgin Coconut kao najbolji novi proizvod za njegu kože. Brend Spa Ceylon osnovala su braća Shiwantha Dias i Shalin Balasuriya i u deset godina postojanja postao je globalna zvijezda u luksuznom wellness sektoru. Niz tradicionalnih formula, osuvremenjenih i upakiranih u vrhunski dizajn, privlači sve više kupaca diljem svijeta.
Danas je brend prisutan u više od 50 gradova, 17 zemalja, na gotovo svim kontinentima i uskoro dostiže brojku od 100 otvorenih trgovina i wellness centara diljem svijeta. I dok Europu i SAD tek očekuje ekspanzija brenda u idućoj godini, Splićanke i Splićani već sada imaju prigodu uživati u luksuznim proizvodima prirode koje donosi Spa Ceylon.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 03:57