StoryEditorOCM
Promo arhivADVENTSKA ČAROLIJA

Nikad ljepši, slađi i veseliji Advent u Jokeru!

Piše Promo
4. prosinca 2019. - 10:00

Adventska čarolija u Jokeru upravo je započela! Uz bogate svjetlosne dekoracije i božićnu jelku zablistali su blagdanskim raspoloženjem i izlozi brojnih trgovina, a posebni programi i darivanja obilježili su protekli vikend. Kroz cijeli Advent, svake subote do Božića, u najugodnijem splitskom shopping centru možete se osladiti mirisnim fritulama, a nedjeljni program u Jokeru u najradosnijem mjesecu u godini posvećen je, dakako, najmlađima, uz prigodne blagdanske kreativne radionice i zabavne predstave koje će izmamiti osmijehe na dječja lica.

Uz slatke darove ovog se petka u Jokeru družite sa Svetim Nikolom, a idućega sa Svetom Lucijom, dok će cijeli tjedan uoči Božića najmlađi svoje želje moći prišapnuti Djedu Mrazu. A za kraj, najmlađi će dočekati i dječju Novu godinu s puno smijeha, plesa i dobre zabave.

Stoga svoju blagdansku kupovinu obavite na vrijeme i uz Jokerovo tradicionalno besplatno zamatanje poklona, kako bi kupnja darova za najmilije prošla u opuštenoj, domaćoj i toploj atmosferi po kojoj je Joker oduvijek poznat. Cjelovit program svih događanja što vas ovoga prosinca očekuju u Jokeru, pronađite na linku.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:52