StoryEditorOCM
Promo arhiv14. prosinca

Stiže drugi dio urnebesne komedije "Balkanski sex & grad" 

Piše Promo
4. prosinca 2019. - 08:00

Po uzoru na američke prijateljice iz kultne serije "Seks i grad" glavne junakinje ove komedije dijele slične probleme i muku muče sa svakodnevicom i muškarcima. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju pričama iz života na originalan i duhovit način a sve je začinjeno glazbenim brojevima. Na sceni se pojavljuje i Zvjerka, voditelj koji pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme.
Drugi dio "Balkanskog seks & grada" je svojevrstni nastavak koji prikazuje kako su se Čupka i Čarna snašle i jesu li se promijenile i da li smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju vlastitih života zaista mijenja ljude.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz “Balkanski sex i grad“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice i preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.
Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom a tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.

Ulaznice po cijeni od 70kn potražite online u sustavima Croatia Tickets i Eventim.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:39