StoryEditorOCM
Promo arhivPoklon grada Splita

Internacionalni grand cirkus na ledu

Piše Promo
30. studenog 2019. - 12:43

Nakon nastupa pred više od 200 milijuna gledatelja u više od 50 zemalja svijeta, čuveni INTERNACIONALNI GRAND CIRKUS NA LEDU, u okviru nove europske turneje gostuje i u Splitu kao poklon grada Splita za Sv. Nikolu 6.12. u 19 sati - velika dvorana ŠC „Gripe“. Ulaz je besplatan.

Ovo je jedinstvena prilika da gledatelji prisustvuju programu koji očarava publiku širom svijeta, donosi osmijehe i zabavu mlađima, a starijim generacijama vraća sjećanje na nekadašnje cirkuske arene.

Program je prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji čine jedan cirkus. Izvodi se uz spektakularne svjetlosne efekte koji doprinose magiji, u koju svojim nastupom uvode i gledatelje. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična trupa predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa, pa ga s pravom uspoređuju s najpoznatijim svjetskim cirkusom „Cirque du Soleil“.

Jedinstveni spektakl te vrste, Internacionalni cirkus na ledu i danas primjenjuje zlatne standarde potrebne za spektakularno izvođenje predstava ovakve vrste, ali i unaprjeđuje izvođenje točaka po čemu su postali poznati širom svijeta. Pored parterskog izvođenja točaka, klaunova i akrobatike, gledateljima će biti prikazane i točke na trapezu, a sve spojeno s akrobatikom na klizaljkama. Posebna atrakcija je korištenje klizaljki u pojedinim točkama gdje je visina klizaljki 60 centimetara.

Program za sve generacije, u kojem će pored djece uživati i njihovi roditelji, tijekom proteklih godina je postao spektakularna svjetska atrakcija koja doprinosi zabavi publike i puni dvorane širom svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:40