StoryEditorOCM
Promo arhiv"AUDICIJA " u stand up varijanti

Evo kako izgleda kada se Bosanac i Hercegovac uhvate lamentirati o aktualnim događajima

Piše Promo
19. studenog 2019. - 15:22

Autor i glumac legendarne Sarajevske Audicije, Željko Ninčić ponovo dolazi u Split.

Nakon uspješne premijere u trećem mjesecu, ponovo sa splitskom publikom, dva najatraktivnija lika iz čuvene predstave Marinko Ćutuk, kao Ero sa ovoga svijeta i Veseli-primi me, nasmijavat će ljubitelje komedije i humora u stand up komediji.

Svoja iskustva sa prijemnog ispita, kao i aktualna regionalna i svjetska zbivanja, oba lika prepričavaju na svojstven način.

Dok se Ćutuk više bavi domaćim temama, Veseli se osvrće na svoje izbjegličko iskustvo. I dok jedan lik uspoređuje nekadašnje vrijeme sa sadašnjim, Veseli uspoređuje regionalne teme sa svjetskim prilikama i neprilikama. Naravno, obojica se osvrću i jedan na drugoga, s jedne strane Hercegovac, a sa druge strane Bosanac.

Mnogi ljubitelji Audicije će se podsjetiti na neke legendarne scene, ali u ponešto drugačijoj stand up varijanti, ali će uživati u i svježim, najnovijim dosjetkama popularnih likova.

Splitski nastup označit će početak turneje po Dalmaciji jer će već u petak predstava biti u Kninu, a u nedjelju u Sinju. Publika u Podgori (27.11.) i Imotskom (28.11.) će po prvi put imati priliku uživati u ovom nastupu. Sve predstave počinju u istom terminu, u 19 h.

Ulaznice za predstavu u Lori u Splitu mogu se kupiti na blagajni Lore i online u sustavu  Croatia Tickets.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 08:08