StoryEditorOCM
Promo arhivpoklon i mir

Tele2 korisnicima daruje tihe i mirne blagdane

Piše Promo
19. studenog 2019. - 12:39

Božićna ponuda stigla je u Tele2 – uz kupnju mobitela korisnici odabiru još jedan uređaj na dar

Prvi taktovi božićnih pjesama na radiju znak su da počinje blagdansko ludilo. Tele2 je zato u pravi trenutak pripremio najbolji izbor vrhunskih gadgeta za bezbrižnu kupnju i korisnicima omogućio mirne blagdane. Svi ljubitelji dobrih gadgeta ili oni koji planiraju kupnju takvih darova mogu uštedjeti dragocjeno vrijeme i provesti blagdane u istinskom veselju, u društvu najmilijih.

Uz kupnju jednog od vrhunskih mobitela Samsung Galaxy A70, Samsung Galaxy A30s, Huawei P30 Lite ili Xiaomi Redmi Note 8 Pro za samo 1 kunu odmah, a ostatak na rate, uz tarifu RASPALI i BEZBROJ GB, korisnici odabiru atraktivan dar po vlastitom izboru – Samsung Galaxy A10, tablet Huawei MediaPad T3, pametni sat Huawei GT Watch ili e-čitač Kindle. Korisnik sam bira želi li dar zadržati za sebe ili ga nekomu darovati.

No, Tele2 korisnicima ovog Božića daruje još jednu novost – tihe blagdane. Naime, glumica Nataša Janjić u hrvatske domove nakratko će usred groznice kupovanja donijeti mir i tišinu tako što će gledateljima šaptati o božićnoj kampanji Tele2 kako bi im na trenutak približila istinski doživljaj blagdana, daleko od užurbanosti i glasne vreve. Tele2 time je prvi oglašivač u Hrvatskoj koji je u najnovijoj kampanji primijenio svjetski komunikacijski trend ASMR, odnosno prenošenje zvuka na način koji opušta slušatelja. 

Uvijek čineći korak više, Tele2 stalno uvodi novosti u skladu s trendovima i potrebama korisnika. Tako su nedavno implementirali 4G+ mrežu, a pristup koji jamči najbolji omjer kvalitete usluge i cijene prepoznalo je i više od milijun korisnika Tele2.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:22