StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Ugrijte se u toplom zagrljaju kardigana

Piše Promo
21. listopada 2019. - 17:30

U kapute i deblje jakne, ako je suditi po vremenskoj prognozi, nećemo tako skoro, pa je ova topla jesen (po mnogim kupačima još uvijek bablje ljeto), kao stvorena za onaj tako zahvalan i praktičan komad odjeće – kardigan. Topli ili laganiji, džemperi na kopčanje koje možemo samo prebaciti preko sebe u jutarnjim i večernjim satima odlična su alternativa jaknama, blejzerima – njihova su toplina, udobnost i mekoća neusporedivi sa strogo krojenim sakoima, a razigranost boja, krojeva i stilova u kojima se mogu naći pravi su raj za kombiniranje.

kardigan Comma - 559 kn hlače Mango - 199 kn top Yamamay - 299 kn sunčane naočale - Mango 89,90 kn

Jednobojni, jednostavni kardigani tankog ili rebrastog boda, od prirodnih materijala, odlična su dnevna zamjena za bluze, pogotovo u kratkoj varijanti koja je, u skladu s povratkom stila devedesetih ove sezone jedna od najpoželjnijih. U kontrastu s njima, donji dijelovi podnose i duljinu, i širinu, bilo da je riječ o elegantnim hlačama od tvida  visokog struka ili retro midi suknji šireg kroja.

kardigan Benetton - 749 kn tenisice Reebok, ShoeBeDo - 499 kn jeans Levi’s, Europa 92 - 699 kn

Kardigan kao gornji sloj može pak funkcionirati u bezbroj inkarnacija – od hrabrih uzoraka na korak do božićnih džempera do vrlo elegantnih kardigana maksi duljine. Naravno, ako je džemper „počašćen“ cijelom paletom boja, ostatak outfita treba biti onaj koji će smiriti situaciju, prateći osnovnu boju dominantnog komada.

kardigan Replay - 1270 kn jeans Wrangler, Europa 92 - 699 kn majica Mango - 129,90 kn tenisice Converse, ShoeBeDo - 499 kn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:01