StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Comma – brand koji oduševljava sve generacije 

Piše Promo
10. listopada 2019. - 11:39

U Joker Fashion Portfoliju, odnosno njegovoj rubrici Brand mjeseca ovoga puta pažnju smo posvetili Commi, brandu koji je već desetljećima sinonim dobrog stila zbog svojeg vještog uravnotežavanja poslovnih i ležernijih lookova, uz veliku posvećenost kvaliteti tkanina i izrade. Kolekcije ove tvrtke koja svoju odjeću pretežno proizvodi u Europi iz godine u godinu pokazuju kako izgleda dobro odjevena, urbana žena.

suknja Comma - 689 kn, sako Comma - 1099 kn

Uz dozu sofisticiranosti, dašak glamoura, precizne siluete i moderne interpretacije koje ne odstupaju od vječnih postulata klasične mode, Comma je u sezoni jesen-zima fokus stavila na ključni komad hladnijih mjeseci: sako i kaput. Bilo da je riječ o jesenjem baloneru klasičnih linija, poslovnom sakou, ležernoj parki ili toplom zimskom kaputu, Commini dizajneri poigrali su se sa svim najtraženijim formama i stvorili nove, svježe komade koji će uljepšati vaše stylinge.

sako Comma - 1099 kn, haljina Comma - 1199 kn

Ove se sezone izborom prirodnih materijala poput vune, pamuka i kože Comma vraća prirodi. Nezaobilazni animal print, karirani uzorci i klasici u camel ili crnoj boji te trendi komadi u boji senfa, cigle ili zemljanim tonovima, naglasci su sezone koji se ponavljaju i na ostatku kolekcije – od poslovnih kompleta do ležernijih outfita. S druge strane, jasne linije i uzorci, kao i klasični britanski karo, najavljuju novu jednostavnost. Hlače u širim krojevima, profinjene haljine i Commino uvijek kvalitetno pletivo ulozi su „na sigurno“ u nadolazećoj sezoni.

sako Comma 1099 kn, hlače Comma 689 kn, bluza Comma 559 kn

Trend koji kombinira ležernu i svečanu odjeću – kombinacija udobnosti i glamura vodeća je značajka novih Comma kolekcija. Posebna je pažnja posvećena modnim dodacima, od remena u kroko uzorku kao idealnog stilskog akcenta do toplih zimskih šalova u decentnom animal ili kariranom uzorku, te kapa i šešira, koji će podići svaki outfit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:17