StoryEditorOCM
Promo arhivProvedite vikend s djecom

Jokerov 8. sajam slobodnih aktivnosti

Piše PROMO
20. rujna 2019. - 17:38

Ovoga vikenda, 21. i 22. rujna, u Jokeru sve je u znaku djece: više od 30 sportskih klubova, škola stranih jezika, plesnih klubova, udruga koje se bave tehničkom kulturom, robotikom… očekuje vas na našem tradicionalnom Sajmu slobodnih aktivnosti koji se za vikend u Jokeru održava po osmi put.

Ako vaši mališani, pa i oni nešto stariji, žele probati nešto novo, a vi im želite obogatiti slobodno vrijeme na plemenit način koji vodi zdravijem životu, većem interesu za svijet oko sebe i boljim radnim navikama, početak njihove avanture neka bude u Jokeru! 

Na Sajmu slobodnih aktivnosti dočekat će vas sportaši, robotičari, modelari, treneri, plesači… koji će na najbolji način predstaviti sve zanimljivosti koje prate njihove udruge i klubove, a većina njih na sajmu će i upisivati nove članove te nuditi posebne pogodnosti, poput primjerice mjeseca besplatnih treninga ili posebnih popusta za škole stranih jezika…

Klubove i udruge koje će se predstaviti na Sajmu slobodnih aktivnosti te njihove pogodnosti pronađite na listi koju donosimo u nastavku, a posebnu atrakciju predstavljaju i nastupi plesnih skupina i prezentacije u kojima će posjetitelji moći uživati u programu u Jokeru nedjelju poslijepodne u 18:00 sati.

Detaljan popis izlagača s pogodnostima koje su pripremili za vrijeme trajanja sajma pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:47