StoryEditorOCM

Na Bačvicama se podiže prvi svjetski spomenik neisklesanom tijelu

Piše PROMO
29. srpnja 2019. - 16:45
Ne prođe niti jedno jutro, a da nismo bombardirani slikama savršenih tijela na plažama, stoga je poznati hrvatski brend Pipi odlučio odati počast upravo onima koji se u svom tijelu osjećaju dobro i opušteno. Uz  poznati slogan “Boli me Pipi”, na splitskim Bačvicama osvanut će prvi svjetski spomenik neisklesanom tijelu i opuštenom duhu.

Zar postoje neisklesani heroji na plaži? Ako se pita Pipi, to su pravi heroji ljeta. U današnje doba kada se slavi posve nerealni i mnogima nedostižni ideal takozvanog beach bodyja, skidanje u kupaći kostim pretvorilo se u skoro pa teatralni čin. Kroz glavu nam prolaze misli o celulitu i šlaufu koje smo marljivo, bez gržnje savjesti, skupljali cijelu godinu. Umjesto da ovog ljeta razmišljamo o tom nerealnom beach bodyju, zašto ne bismo uživali u svom čarima ljeta i ponosno nosili opušteno?

Jedan od najdugovječnijih hrvatskih brendova - Pipi - prošlog ljeta je pokrenuo uspješnu kampanju “Boli me Pipi” kojom je kroz upečatljive ilustracije poznatog umjetnika Vedrana Klemensa slavila nesavršena tijela u savršenim ljetnim trenucima. “Kud ja, tud i moje bove”, “Na moru sam prava bomba” i “Što se tiče

mase, masu sam opušten” samo su neki od natpisa koji su veoma brzo osvojili srca poklonika tijela bez filtera i u obliku razglednica obišli cijeli svijet. Pipi razglednice su u điru i ove godine, ali ovaj put inspiriraju pozama na spomeniku neisklesanom tijelu te prikazuju sve one neisklesane, neutegnute, mekane, koščate, sve one kojima je napeto biti opušten.

Ovog ljeta Pipi doslovno odaje počast neisklesanim tijelima i to podizanjem spomenika na plaži Bačvice. Tko će točno osvanuti na dotičnom spomeniku? Svatko tko se prijavi na natječaj dobiva mogućnost podizanja spomenika upravo njegovom  ili njenom neisklesanom tijelu. Pokaži se u svojoj najdražoj “Boli me Pipi” pozi, a najveća legenda među prijavljenima dobiva svoj kip kojeg će klesati Splitska udruga kipara.

Sve prikupljene prijave, provjeru i odabir favorita odradit će Pipi stručni žiri u kojem se nalazi i omiljeni voditelj Zoran Šprajc, vječna Pipi djevojka Ana Sasso te najpoznatiji hrvatski plus size model, Lucija Lugomer.

Nakon toliko godina, kao nekadašnja Pipi djevojka, opet u Pipi điru. Osobno smatram da je najvažnije da se osjećamo opušteno i ugodno u svom tijelu, bez obzira na kile, centimetre i na koncu i godine. Sreća i zadovoljstvo dolaze iznutra, a taj stav je Pipi uvijek podržavao”, izjavila je Ana Sasso.

Zapravo je šteta što sam u žiriju inače bih se sam prijavio. Radio sam mjesecima u teretani na svom tijelu, ali još uvijek je dovoljno neisklesano da bi bez problema moglo ući u uži izbor tjelesa za statuu na Bačvicama”, našalio se Zoran Šprajc. “Bilo bi to lijepo priznanje za sve što sam u životu popio i pojeo, al’ vjerujem da ima i zaslužnijih od mene pa ću sa zadovoljstvom sudjelovati u njihovom izboru.”

Lucija Lugomer je s također s guštom podržala novu kampanju jer i sama na svojim društvenim mrežama propagira ljubav prema vlastitim (ne)savršenostima.

“Ljeti najbolje paše ‘zaboli me’ energija jer uvijek ćemo pamtiti one opuštene trenutke bez šminke, druženja uz večere i zgode i nezgode koje su nam se dogodile. Nećemo pamtiti savršene filtrirane i fotošopirane fotke nego one vesele i nenamještene”, smatra Lucija Lugomer.

Želiš biti neisklesana legenda s najpoznatije splitske plaže? Čekamo te. Sve što trebaš napraviti jest poslati fotografiju svoje ‘Boli me Pipi’ poze i tako svima poručiti kako je ovog ljeta jedino napeto biti opušten.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:30