StoryEditorOCM
Promo arhivSjajan provod

U centru Splita osvanulo novo okupljalište: zavirite u atmosferu s otvorenja lunch bara 'Manna', mjesta gdje možete dobro pojesti, ali i popiti koktel prije izlaska

1. lipnja 2019. - 14:01
lunch_bar_manna(14)

Zakoračili smo u lipanj, prvi ljetni mjesec, a s mirisom nadolazećeg ljeta svoja je vrata u noći s petka na subotu otvorio lunch bar Manna u Splitu. Manna se nalazi na Trgu Gale Bulata, u prostoru nekadašnje popularne Kuće sladoleda, na pola puta između kluba Central i HNK Split. Nema sumnje da će Manna brzo postati novo omiljeno splitsko okupljalište, a da je tome tako, moglo se vidjeti već na otvaranju. 

Mnogobrojne posjetitelje zabavljao je DJ uz vruće ljetne elektro ritmovi, a svi su mogli uživati u koktelima i drugi specijalitetima nagrađivanog splitskog barmena Jure Vojkovića. Da nikome ne nedostaje baš ništa pobrinuli su se zgodne hostese i vrhunska usluga.

– Želimo da Manna bude mjesto upoznavanja, druženja i dobra zabave. Uz činjenicu da se nalazimo u srcu grada, svakako valja istaknuti da se u našoj neposrednoj blizini nalazi club Central, jedan od najpoznatijih hrvatskih klubova uopće, pa posjetitelji iza Manne mogu upravo tamo nastaviti svoj sjajan provod. Daj Bože da ih dio završi u Gospe od zdravlja na vjenčanju – govori nam u šali vlasnik Andrija Tadić.

Od zdravog doručka do burgera Otkrio nam je da će Manna raditi po cijele dane, no glavnina programa će se događati vikendom kad ovaj lunch bar kani postati pravo warmup mjesto za Central preko puta. 

– Dobrodošli su nam i domaći i strani gosti. Zbog specifične bašte, u ponudi će biti i nargila. Na meniju nećemo svaštariti, ljudi će moći naručiti tri vrste burgera i superburger. Istaknuo bih i naš ukusni zdravi doručak sa salatom. Cijene su standardne, prilagođene hrvatskom standardu – ističe Tadić. 

Dio atmosfere s otvaranja lunch bara Manna pogledajte u priloženoj foto galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 02:52