StoryEditorOCM
Promo arhivU CENTRU MALL OF SPLIT

Split je dobio novu omiljenu shopping destinaciju

Piše Promo
20. svibnja 2019. - 13:04

LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova, s gotovo 1000 trgovina u 45 zemalja diljem svijeta, konačno je otvorio prvu prodavaonicu i u Splitu.
U petak 17.svibnja LC Waikiki otvorio je svoja vrata svim poklonicima mode i tri dana ih častio popustom od 20 posto.
A zašto Waikiki? Zato što je to idealna šoping-destinacija za cijelu obitelj. Kvalitetni materijali, moderan dizajn, trendi printovi i sve to u kombinaciji s vrlo popularnim cijenama - ono je što ovu trgovinu čini posebnom i zbog čega ćete se zaljubiti u nju već prilikom prvog posjeta. Trgovina nudi odjeću za najmlađe, kojoj sigurno nećete moći odoljeti, ženski modeli odišu elegancijom i prekrasnim printevima, koji vam jamče fantastičan look, a muškarci će tu također pronaći odlične kombinacije za sve prilike. Sport, večernja druženja, lagane šetnje gradom - Waikiki nudi odjeću za sve prigode i sve generacije.
Filozofija kompanije je da svatko zaslužuje dobro se odijevati te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji po prihvatljivim cijenama.
LC Waikiki poznat je kao brend koji svojim kupcima nudi više opcija u bojama i veličinama nego njihovi konkurenti. U svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji - od beba, preko tinejdžera pa do žena i muškaraca.
Radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, LC Waikiki kreira odjeću koja je moderna, ali i svima dostupna..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 11:28