StoryEditorOCM
Promo arhivSHOPPING UZ SUPER POPUSTE!

Prvu srijedu u svibnju rezervirajte za Žutu srijedu u City Centeru one!

Piše PROMO
29. travnja 2019. - 11:21

Novi mjesec najbolje je započeti dobrim shoppingom, osobito kada sve što vam treba možete pronaći po odličnim cijenama! Naime, 1. svibnja na rasporedu je Žuta srijeda koja u City Center one donosi odlične popuste.

Ovo je idealna prilika da svoju garderobu razigrate trendi modnim komadima u kojima ćete uživati tijekom toplijih dana. Bez obzira birate li jarke boje i vibrantne uzorke ili ste pak odani klasičnom stilu, s čak 30% popusta koji vas čeka u trgovinama Armani Exchange, Springfield ili Sportina, lako ćete pronaći komade koji će se savršeno uklopiti u vaš styling. A prije nego se zaputite u shopping, zavirite na City Mix&Match te se inspirirajte najnovijim trendovima.

Ne propustite provjeriti ponudu trgovina Skechers, Shooster i Shoe Be Do jer vas ondje čeka 20% popusta, dok Deichmann časti s čak 40% popusta na drugi par cipela koji ondje kupite.

A budući da s dolaskom toplijih dana niti jedan styling nije potpun bez sunčanih naočala, nove modele potražite 20% povoljnije u Optici Anda, Optici Optotim te Ghetaldus Optici.

Nakon shoppinga počastite se ukusnim delicijama u foodcourtu ili pak finim slasticama i najboljom kavom u nekom od brojnih kafića unutar centra. I naravno, ne zaboravite sačuvati jedinstveni račun čiji iznos prelazi 100 kuna jer će sretne posjetitelje simpatične hostese nagraditi besplatnom kartelom za tradicionalnu tombolu za feštu sv. Duje. Čak i ako nagrada na tomboli izostane, svaka kartela City Centera one je dobitna. Sve što trebate je od 8. do 26. svibnja donijeti je na info pult omiljenog shopping centra i preuzeti svoju nagradu.

Ma, svibanj je sjajan uz City Center one!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:49