StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Bijele tenisice – naš najbolji modni prijatelj

Piše PROMO
12. travnja 2019. - 15:03

Ono što je u poslovnom svijetu odijelo, u eri streetweara su bijele tenisice: apsolutni klasik. Godinama ne izlaze iz modnog fokusa, kombiniramo ih na sve (pa i na gore spomenuto odijelo), podnose laganu i tešku odjeću, hlače, suknje i šorceve, boje, ne-boje i uzorke, pamuk, svilu i vunu... bijele su tenisice, ukratko, jedan od naših najboljih modnih prijatelja.

Od Adidasovog booma s reinvencijom kultnog Stan Smitha do današnjih stotina verzija klasičnog modela s bijelim potplatom, bijelom kožom i vezicama nije prošlo puno vremena, a danas gotovo ne postoji footwear brand koji u ponudi nema takav model.

Bijele tenisice sa zlatnim potplatom Deichmann, 169 kn; Tenisice sa cvjetnim aplikacijama Tosca Blu, Karla, 1.350 kn; Jeans jakna Mango, 349,90 kn

Osnovna je ideja nadograđena bezbroj puta – najčešće akcentima u jarkoj boji, metallic aplikacijama, glitterom i logotipima – poput ovih koje smo pronašli u Jokerovim trgovinama, a posebno su ove sezone omiljene minimalističke verzije „ na čičak“, sasvim bijele ugly  tenisice ekstremno pojačanog potplata i s brojnim prošivima i miksom materijala ili pak reinterpretirane modele iz osamdesetih, poput visokih Fila modela iz ovog izdanja Portfolija.

Tenisice Fila, Kruna mode, 999 kn

Nećemo vam reći da morate imati jedne, jer jedne sigurno već imate: reći ćemo da ćete, koliko god da ih već imate, za još jedan par bijelih tenisica sigurno naći stotine primjena u svakodnevnom nošenju. Uostalom, i to već sami znate...

(FOTOGALERIJA)

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 12:14