StoryEditorOCM
Promo arhivOD 5. DO 7. TRAVNJA

Jokerov shopping vikend uz kupone s popustima i poklone kupcima

Piše PROMO
5. travnja 2019. - 14:16

Sezona je obnove garderobe, a Joker se sa svojim proljetnim shopping vikendom pobrinuo da ona prođe puno bezbolnije po kućni budžet. Od ovoga petka do nedjelje - 5. do 7. travnja, velika većina trgovina u Jokeru snizila je cijene cijelog ili dijela asortimana iz proljetnih kolekcija, pa s Jokerovim kuponima možete na kupovini uštedjeti do 30%, dok su pojedini trgovci odlučili ponuditi i posljednje komade iz ranijih kolekcija po cijenama nižim do 70%.

U ponudi s popustima su gotovo svi brandovi odjeće i obuće, trgovine dječje odjeće također su spustile cijene do 30%, a pravi je trenutak i za obnovu kozmetičke torbice ili osvježenje doma s nekim atraktivnim komadom namještaja ili dekoracije po povoljnoj cijeni. Cjelovitu listu popusta na kuponima možete vidjeti na linku https://www.joker.hr/proljetni-shopping-vikend-u-jokeru/

Kuponi s popustima, najavljuju iz jedinog shopping centra u centru grada, čekaju sve posjetitelje na pultevima u Jokeru, a za svaku kupnju u iznosu većem od 100 kuna Joker poklanja praktične shopping vrećice i ulaznice za kino.

Zato najavljen tmurni vikend u Splitu uljepšajte dobrim shoppingom u Jokeru i dočekajte sunce spremni, a sljedeći vikend u Jokeru vas ponovno čeka, djeci omiljena – VikenDica s kreativnim i zabavnim programima i događanjima za najmlađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 12:49