StoryEditorOCM

Vrijeme je za proljetni shopping

Piše PROMO
Foto: Mladen Šarić
2. travnja 2019. - 11:38

Zajedno s prvim vjesnicima proljeća u izloge trgovina stigle su i nove kolekcije brandova koje osvajaju na prvi pogled. Naime, teške materijale i zagasite boje zamijenit će lagani materijali i svijetlije nijanse, stoga obavezno svratite u svoj City Center one i pronađite komade uz koje ćete spremni dočekati tople, proljetne dane.

Kolekcije modnih brandova ovoga proljeća nude ponešto za sve. U širokoj ponudi oduševit će vas jednostavni komadi nježnih, pastelnih nijansi uz koje ćete s lakoćom postići elegantan look, ali sasvim sigurno nećete moći odoljeti niti upečatljivim komadima uz koji će svaka odjevna kombinacija dobiti ono nešto.

Među modne favorite i ove su se sezone smjestile obavezne traperice, neodoljiva bijela košulja, haljine laganih silueta i naravno, kultni klasici – baloner ili kožna jakna. Klasični komadi u ovom su izdanju razigrani izborom materijala, zanimljivim printevima i neobičnim krojevima, stoga se ne bojte zaigrati modnu igru i u svoju garderobu uvrstiti modele kojima ćete unijeti dašak svježine u svoj ormar.

Inspiraciju za najnovije trendove ovoga proljeća pronađite na portalu citymixandmatch.hr

A potom se upustite u shopping i ovoga proljeća zablistajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 04:25