StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

U glavnoj modnoj ulozi sezone – pruge!

Piše Promo
1. travnja 2019. - 16:09

Pruge, modni klasik koji funkcionira u svim varijantama, od strogo poslovnih do sportskih, i ove sezone vladaju dizajnerskim i high street kolekcijama Joker centra. Vječne vodoravne mornarske pruge koje kroz cijelu svoju karijeru forsira, primjerice, slavni Parižanin Jean Paul Gaultier, postale su ključni komad koji istovremeno simbolizira oslobođenost stroge konvencije i definira chic, a tanke pinstripe prugice na odijelima ili košuljama dokaz su ultimativnog stila i u muškim i u ženskim varijantama.

Haljina Mango, 449 kn; Cipele Tory Burch, Karla, 2.370 kn; Parfem Gucci, Anabella, 90 ml, 959 kn; Ruž Bobbi Brown, Anabella, 310 kn; Prstenje New Yorker, 39,90 kn; Naušnice New Yorker, 29,90 kn

No, u proljetnim kolekcijama aplikacija prugica puno je šira od klasične.Kao hommage osamdesetima, na košuljama ove sezone pronalazimo puno dominantnije i deblje prugice, a na haljinama i ženstvenim bluzama nerijetko pravi vatromet boja u stilu sedamdesetih, čije kombinacije su sve samo ne konvencionalne. Prugastog uzorka nisu lišene ni plisirane suknje, a palazzo hlače sa širokim prugama, poput ovih koje predlažemo u Jokerovom portfoliju, ultimativni su proljetni komad. Modni znalci prigrlili su i ove sezone nošenje pruga na pruge, pri čemu treba samo paziti na odabir tonova, a za one koji još uvijek imaju predrasude prema nošenju prugastog valja reći i to da vodoravne pruge ne šire, ali široke pruge nisu za punije figure.

Kombinezon Pinko, 2.126 kn; Tenisice Liu Jo, 1.190 kn; Naočale Mango, 169,90 kn; Parfem Narciso, 90 ml, 817 kn; Lak za nokte Lancome, Anabella. 183 kn

 

Višebojne platnene ručke na torbama koje se nalaze u gotovo svim kolekcijama modnih dodataka, prugice na ljetnim sandalama i vedre proljetne marame s prugastim uzorkom bit će  dobrodošao začin monokromatskim outfitima, pa prepustite prugama da vode glavnu riječ ili im dodijelite barem sporednu ulogu u svom proljetnom modnom osvježenju.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:25