StoryEditorOCM
Promo arhivIZA SCENE

Uzbudljiva modna sezona u Jokerovoj kampanji

Piše PROMO
29. ožujka 2019. - 10:05

Brandovi okupljeni u centru Joker, mnogi od njih ekskluzivno zastupljeni u Splitu isključivo u Jokeru, donose svjež pogled na modu i jedinstven izbor odjeće u kojoj nećete biti poput svih drugih, a Katarina Skelin, markantna Zagrepčanka dalmatinskih korijena, utjelovila je kao novo zaštitno lice Jokerove modne kampanje duh moderne mlade žene koja se ne boji eksperimentirati, istraživati i igrati sa svojim identitetom. Spontanost pred kamerom, fantastična sposobnost metamorfoze i neodoljiv osmijeh glavni su aduti zbog kojih je rad s manekenkom agencije Relatum Models rezultirao vrhunskom modnom pričom.

Pred stilisticu kampanje (ujedno i redovnu suradnicu u rubrici Joker Fashion Portfolio) Katiju Čizmić postavljen je težak zadatak: u šest različitih outfita oslikati jednu uzbudljivu modnu sezonu u kojoj se dizajnerski naglasci kreću od romantičnih i boho kombinacija preko eklektičnih lookova s posvetom „čudnim“ osamdesetima, sve do ekstremno sportskih varijanti. Inventivnost i maštovitost kreacija koje će se predstaviti kampanjom došle su do izražaja u eksploziji boja, uzoraka, materijala i tekstura, upravo onakvih kakvo bi modno proljeće i ljeto i trebali biti – maštoviti, razigrani i bez granica.

 

Vizažistice parfumerije Anabella Ana Marija Brahović Ćićerić i Katja Filipović te frizer Pero Šalinović iz frizerskog studija Michelle pratili su viziju kampanje izvrsnim odabirom make-upa i frizura koje su nenametljivo istaknule outfite, a konačni rezultat ove uspješne suradnje uskoro će biti predstavljen kritičkom oku javnosti. Dotad, uživajte u malom pogledu „iza scene“ Jokerove proljetne kampanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:53