StoryEditorOCM
Promo arhivJOKEROVA PETNAESTICA I VIKEND ZDRAVLJA

Vikend dobrog shoppinga i zdravlja u Jokeru

Piše PROMO
15. ožujka 2019. - 11:32

Od petka do nedjelje, Joker obećaje dobru zabavu i još bolji shopping. Petak je 15. u mjesecu i na rasporedu je Jokerova Petnaestica - gotovo 70 Jokerovih trgovina pripremilo je atraktivne popuste na nove kolekcije najpoznatijih brandova, neke trgovine nude i finalne rasprodaje zadnjih komada prošle sezone uz cijene niže i do 70% pa možete obnoviti i dijelove dječje garderobe. Novootvoreni Ciciban na trećem katu Jokera prigodnim će popustima zasigurno razveseliti roditelje i djecu, a preuređeni Vandal i Europa 92 na većoj kvadraturi oduševit će sve poklonike urbane mode.

Ako ste odlučili osvježiti dom, akcijske cijene za dijelove asortimana pripremile su i trgovine namještaja, dekoracija i opreme za dom, a na kraju se svakako posvetite sebi i počastite se povoljnim kozmetičkim tretmanom ili preparatom iz novih beauty kolekcija.

A u skladu s buđenjem proljeća, u Jokeru su ovaj vikend odlučili posvetiti čuvanju zdravlja: naši partneri Joker Fitness, Müller, Bio Planet, Kiropraktika Bandalo, Optika Anda, Ljekarna Prima Pharme i volonteri Medicinskog fakulteta okupljeni u udruzi NeuroSplit pripremili su niz promotivnih programa, prezentacija, degustacija i pogodnosti za posjetitelje centra – provjerite držite li se pravilno, izmjerite tlak i razinu šećera u krvi, raspotajte se na vrijeme o dječjem Joker Fit kampu, provjerite vaš vid, pregledajte vlasište i vitaminski status organizma te u subotu odvedite najmlađe na edukativnu predstavu „Zubi“ o važnosti oralne higijene...  Cjelovit program i satnicu Jokerovog Vikenda zdravlja pronađite na web stranici https://www.joker.hr/vikendzdravlja/ .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 20:20