StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Recite to odjećom!

Piše PROMO
11. ožujka 2019. - 12:54

Brza vremena traže brze informacije: nemamo vremena za duga upoznavanja, prepoznavanje srodne duše, karakterizacije i objašnjenja... ono što je nekad bio tekst, sada je redak ili, još bolje, slika. A modna industrija prepoznala je i posvojila tu našu novu odliku učinivši je jednim od aduta lakih proljetnih komada.


Majica Mango 99,90 kn; Suknja OS Jeans Story 239 kn; Torba Pinko 2.491 kn; Giorgio Armani Si, 30 ml, 487 kn

Natpisom možete poručiti ono što jeste, ono što želite od života, ono što kod vas ne odlazi u obzir, započeti razgovor „na zadanu temu“ s majice... Pravi mali feministički manifesti izvedeni u ključnim riječima mogu se naći na T-shirtu, ali sve češće i na jaknama, torbama, čak i cipelama, a mi ih volimo i nositi i čitati na drugima.


Fotelja Meblo Trade 3.007 kn; Roza majica Pinko 1.316 kn; Bijela Majica Tajla 199 kn; Šalica Ira Cvjećarnica 49,95 kn; Neseser New Yorker 39,90 kn

 Natpisi u stripovskoj grafici čine odjeću (i dodatke!) razigranima, u elegantnoj tipografiji poručuju „mi smo esencija mode“, u tekstu ukrašenom glitterom dominiraju luksuzom. Prošetali smo Jokerovim trgovinama i pronašli najatraktivnije proljetne komade uz koje ćete svijetu reći ono što mislite i kako se osjećate, jer vrijeme je da vas čuju!

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:52