Stil Promo

GDJE SE KRIJE TAJNA

Tko stoji iza dentalnog centra Dentech i zašto svi pričaju o njima?

GDJE SE KRIJE TAJNA

Među uglednim splitskim ordinacijama, u zadnje vrijeme, sve češće odzvanja jedno novo i zanimljivo ime - Dentech. Brojne Splićanke i brojni Splićani vrlo dobro poznaju doktora Radovića, uglednog splitskog stomatologa i vlasnika gore navedene ordinacije, ali Dentech je, u zadnjih par godina, prikupio još mnoga druga poznata imena i time privukao i našu pažnju.

Tko sve stoji iza ove uspješne ordinacije? Zašto je upravo Dentech postao br.1 ordinacija u Splitu i Splitsko - dalmatinskoj županiji? Gdje se krije tajna njihovog uspješnog poslovanja?

 

 

Odlučili smo zaviriti u ovu ordinaciju na Poljičkoj i osobno upoznati vesela lica Dentecha i saznati nešto više o njima.

Tim stomatologa čine, mlada ali svima dobro poznata doktorica Mia Roglić, koja već dvije godine za redom odnosi prestižnu nagradu Najdoktor u svoje ruke;  doktorica Antonella Lešin koja uskoro kreće na specijalizaciju iz oralne kirurgije, mirne i nježne ruke doktorice Elizabete Brkljače Vuletić i dva nova lica: dr.med.dent. Tomislav Radić i dr.med.dent. Ivo Zaninović.

 

 

U razgovoru s njima, koji prati gromoglasni smijeh samih doktora i pacijenata u čekaonici, saznajemo kako su njihova najveća motivacija upravo njihovi pacijenti.

''Imamo nezahvalnu poziciju. Svi se boje zubara, i veliki i mali. Ovi veliki su zapravo često plašljiviji od ovih manjih, pa ključ našeg rada stoji u našem pristupu, koji mora biti iskren. S pacijentom je najvažnije stvoriti odnos povjerenja i prijateljstva.'' kaže nam doktorica Mia s osmijehom na licu.

 

 

Prema GCR-ovoj najnovijoj analizi stomatoloških ordinacija u Hrvatskoj, Dentech se ubraja među ''Top 10 stomatoloških klinika", a kako doznajemo jedina je ordinacija iz Dalmacije koja se nalazi na tom prestižnom popisu.

 

 

Stomatolozi u Dentechu imaju na raspolaganju brojne edukacije, nove tehnologije, suvremenu dijagnostiku i vrhunske materijale. U to smo se i sami uvjerili jer ordinacija izgleda raskošno opremljena i u najmanju ruku moderna, nova i besprijekorno čista. U trenutku, zapravo, pomislite kako nećete proći jeftino u ordinaciji koja izgleda ovako...To nas, naravno, dovodi do toga da bacimo oko na izloženi cjenik u čekaonici, koji je zapravo jednaki ili čak manji u usporedbi s drugim ordinacijama. Čišćenja, pjeskarenja i plombe iznenađujuće su jeftini.

 


''Tajni našeg uspjeha? Tajne nema! Naša filozofija je jednostavna: podrediti se u potpunosti pacijentu i time doživotno osvojiti njegovo povjerenje!'' tvrdi doktor Radović.

 

Naslovnica Promo