StoryEditorOCM
Promo arhivDani ljubavi u optici Ghetaldus Split

20% popusta na dioptrijske i sunčane okvire!

Piše PROMO
14. veljače 2019. - 13:09

Bez obzira tražite li savršeni poklon za Valentinovo za svoju bolju polovicu ili za sebe, dioptrijske ili sunčane naočale će uvijek ispuniti sva očekivanja. Najpoželjnije modele dioptrijskih i sunčanih naočala pronađite u optici Ghetaldus Split i to na 20% popusta, bez ikakvih ograničenja, na sve vrste plaćanja.

Top modele dioptrijskih i sunčanih naočala potražite u poslovnicama Optike Ghetaldus Split na više lokacija u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Omišu, Imotskom i Metkoviću.

Optika Ghetaldus Split već 60 godina predvodi modne trendove u Dalmaciji s najvišom razinom stručnosti i znanja iz svijeta optike. Vrhunska usluga i kvaliteta vida naš su glavni fokus, iz tog razloga smo omogućili i besplatnu kontrolu dioptrije uz svaku kupnju, i to na tri lokacije u Splitu (Hrvojeva 6, Zadarska 7 i Ul. kralja Tomislava 13), te poslovnicama Zadar, Šibenik, Trogir i Metković. Nemojte čekati i rezervirajte svoj termin već danas, jer vaš vid je neprocjenjiv!

Popust se odnosi na sve izložene modele dioptrijskih i sunčanih naočala, te vrijedi samo od četvrtka 14.02. do subote 16.02.2019. Popust se obračunava na blagajni.

Više na: www.ghetaldus-split.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:37