StoryEditorOCM
Promo arhivEVO NAJKREATIVNIJIH DOBITNIKA

Pobjednici EUROPA92 nagradnog natječaja

Piše PROMO
17. prosinca 2018. - 16:28

Dobitnici nagradnog natječaja Europa92 i Slobodne Dalmacije u kojem se dijelilo pet bonova po 1.000 kuna u Europa92 dućanima su:

Ivana Gabelić, Split

Gordan Belas, Trogir

Vesna Vuković, Solin

Ante Delić, Split

Ivana Lučić, Dugopolje

Dobitnici se od srijede 19.12. moraju javiti na portu Slobodne Dalmacije gdje će uz predočenje osobne iskaznice moći preuzeti svoj bon.

U ovom nagradnom natječaju zaprimili smo zaista šarolikih odgovora. Vjerojatno zbog blagdanskog ozračja, većina čitatelja se sjetila svojih najbližih članova obitelji. Nije bilo lako izabrati one najkreativnije, stoga smo prilikom odabira obuhvatili raznovrsne odgovore, ali i one koji se nose sa najtežim problemima – onim zdravstvene prirode svoje djece.

Tako 5 odabranih predstavlja mix različitih odgovora i stavova.

Dok Ante gaji lokalne emocije prema našem Oliveru - legendi iz Dalmacije koji je nažalost preminuo ove godine, Vesna razmišlja globalno pa je nju inspirirao Elon Musk - inovator koji donosi nove mogućnosti na ovaj svijet. Ivane su dvije mame koje se hrabro nose sa teškim životnim okolnostima – bolešću svoje djece, a Gordan je jedan tipični Dalmatinac koji svojoj ženi inače ne priušti previše pa uz ovaj bon možda dobije mali plus u bračnom životu.

Europa92 i Slobodna Dalmacija čestitaju najkreativnijim dobitnicima!

 

 

Europa92 je Br. 1 multibrand maloprodajni lanac trgovina najvećih i najkvalitetnijih jeans brandova u svijetu. S 40 multibrand i monobrand poslovnica Europa92 nalazi se u svakom većem gradu u Hrvatskoj i Sloveniji, te donosi pomno odabranu selekciju jeans i modnih brendova.

Europa92 je puno više od samo modne trgovine — ona je mjesto gdje je u fokusu kupac, njegovo uzbuđenje i zadovoljstvo. Vrhunskom uslugom naših Jeans eksperata i ponudom najkvalitetnijih jeans brendova želimo stvoriti jedinstveni osjećaj kupnje, zadovoljiti potrebe kupca, te olakšati odabir i kupnju jeansa.

Fokus i snaga tvrtke su naši Jeans Experti, te pomno odabrana ponuda jeans brendova kao što su: Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee i LTB ali i modnih brendova poput Scotch&Soda, Broadway, Pioneer, Redskins, Traper i Greystone, te ponuda modnog brenda hrvatskog dizajna i proizvodnje — AD Twenty.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:16