StoryEditorOCM
Promo arhivNemate ideju ni vremena

Najbolji način da zaista nađete idealan dar za sve?

Piše L.K.
5. prosinca 2018. - 09:40

Bliži se Božić, mnogima apsolutno najdraže vrijeme u godini, no, što je bliže, veći je i pritisak zbog manjka vremena potrebnog za kupovinu poklona koje ste namijenili svojim najmilijima. A oni naravno moraju biti savršeni, zar ne?

Pokloni nisu bit Božića, složit ćete se svi, no tim malim znacima pažnje dajete do znanja onima koje darujete da ste im zahvalni i da cijenite sve što su za vas napravili tijekom godine.

Kako bi božićni shopping prošao što bezbolnije, a k tome i što veselije i ugodnije, prvo što ćete napraviti je sastaviti popis ljudi kojima ste planirali kupiti poklon, a onda početi slagati popis darova koje smatrate da će ih najviše razveseliti i da će odgovarati njihovoj osobnosti i potrebama.

Uz mnoge ćete, vjerujte nam, ostaviti znak upitnika pitajući se čime takvu osobu razveseliti. Razbijat ćete glavu danima, trošeći dragocjeno vrijeme koje vam ionako u ovom slučaju nije saveznik, da bi se na kraju našli do nekoliko dana pred Božić, u mukama jer još uvijek niste pronašli savršen dar.

Za sve koji se nalaze u takvoj situaciji, kao i za one koji naprosto nemaju vremena danima šetati po trgovinama prebirući police, rješenje je nadohvat ruke ili miša (ukoliko vam je draže). Naime, uz mogućnost online kupnje poklon bonova City Centera one, iz udobnosti vlastitog doma odaberite iznos koji poklanjate, način plaćanja i u trenu imate spreman poklon ili jednostavno posjetite info pult City Centera one i tamo obavite kupnju.

Poklon bon u City Centera one najbolji je način da obitelji i prijateljima darujete slobodu da izaberu nešto što će ih najviše razveseliti za blagdane. Osim slobode izbora, njime poklanjate i shopping u više od 450 trgovina u u City Centeru one Split, Zagreb East i West.
Ukoliko se odlučite za Poklon bon, vrijeme koje ste planirali utrošili na traženje darova provedite upravo s ljudima kojima ste ih namijenili. Sada, kada malo bolje razmislite, nije li ovo zaista idealan dar za sve?

A što se sve može naći ispod vašeg i bora vaših najdražih, pogledajte u galeriji koja pokazuje samo dio bogate ponude omiljenog splitskog trgovačkog centra. Možda vas upravo ona inspirira i potakne na blagdanski shopping!

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:31