StoryEditorOCM
Promo arhivCroatia osiguranje kasko jamstvo

Rješavamo štetu u pet dana ili plaćamo 1000 kuna

Piše EP
8. studenog 2018. - 16:40

Croatia osiguranje prva je osiguravajuća kuća u Hrvatskoj koja od sada za ugovoreno autokasko osiguranje jamči rješavanje štete u roku od pet dana ili svojim osiguranicima plaća naknadu od 1000 kuna.

“Ako zakasnimo, naknadu od 1000 kuna isplatit ćemo korisniku nakon isplate osnovne naknade za štetu. Nudimo još sigurniji, brži i jednostavniji model rješavanja šteta automobilskog kaska”, obećaju u Croatia osiguranju.

Jeste li doista svjesni svih rizika štete za svoj automobil? Sudeći prema prosjeku - jer tek je svako šesto ili sedmo vozilo u Hrvatskoj osigurano kaskom - malo je vjerojatno. A rizici su brojni: od manjih ogrebotina do krađe automobila.

Olujni naleti vjetra koji lome grane stabala te nose crijepove s kuća, u kombinaciji s oblinom kišom praćenom tučom, postali su sve češći scenarij u Hrvatskoj bez obzira o kojem se dobu godine radi. Tu su i prilično veliki rizici od prometnih nezgoda. Prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova, tijekom 2017. godine na hrvatskim se cestama dogodilo 34.368 prometnih nesreća. U njima je sudjelovalo ukupno 61.135 vozila, od kojih 47.413 osobnih, pa ispada da je svako 33. vozilo na hrvatskim cestama lani imalo prometnu nezgodu. Pritom ne treba zaboraviti ni manje štete koje često nastaju na parkiralištima ili u javnim garažama.

Autokasko polica Croatia osiguranja pokriva sve rizike koji uzrokuju oštećenje, uništenje ili nestanak vozila. Dodatna su pogodnost i pokriće troškova najma zamjenskog vozila nastupi li neki od navedenih slučajeva, kao i usluge vuče u slučaju prometne nesreće ili kvara vozila. Oba se pokrića mogu dogovoriti uz policu kasko osiguranja Croatia osiguranja. Postupak je dodatno olakšan i time što se sve može obaviti putem interneta, a za svoje klijente Croatia osiguranje ima i poseban program “Dobra prilika”, u sklopu kojeg nagrađuje vjernost svojih klijenata popustima i pogodnostima kod više od 80 partnerskih tvrtki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:58