StoryEditorOCM
Promo arhivKOJE KOMBINACIJE

Mix it up with City Center one!

Piše PROMO
1. listopada 2018. - 11:05

Maksimalno tri boje u cijelom outfitu? Decentne cipele koje prate styling i ne dominiraju? Samo tamne, zagasite boje za hladniju sezonu? Ili prugice ili kockice, nikako oboje? Ma ne! Zaboravite na pravila koja vas sputavaju! Ove sezone samo je jedno modno pravilo obavezno: Mix it up!

Manekenka i influencerica Lidija Lešić u kampanji jesen/zima City Centera one savršeno je utjelovila zaigranu modnu ikonu koja zna da je ove sezone igrati na sigurno – čisti promašaj. Različiti materijali, boje, uzorci i stilovi savršeno se upotpunjuju u viziji koju je osmislio i fotografirao Mladen Šarić, a 'it' komade iz trgovina City Centera one odabrao Saša Joka. Kad se tome pridoda 'bighair' Milene Maršić i uočljivi make-up koji slijedi najnovije svjetske trendove u izvedbi Saše Jokovića – rezultat mogu biti samo fenomenalne fotografije koje daju presjek ključnih trendova nove sezone. I odličan making of video koji najbolje dočarava atmosferu s nezaboravnog snimanja.

Nova sezona je šarolika, zabavna i prepuna neočekivanih kombinacija. Jarke boje na modnim dodacima preselile su se iz ljeta i u jesenske kolekcije, a tenisice (što veće, to bolje!) se još uvijek savršeno slažu s elegantnijim outfitima. Karirani uzorak bit će neizostavan cijelu jesen i zimu, baš kao i animal print. Zelena boja u svim nijansama dominira novim kolekcijama, a protutežu joj daju tamno plava i narančasta. Kombinezoni nastavljaju dominaciju, a pridružuju im se hlače s tregerima u kombinaciji s najudobnijim vestama.

Savršeni komadi koji će pretvoriti sivu jesen i hladnu zimu u modno najzanimljivije sezone čekaju vas u trgovinama City Centera one Zagreb East, Zagreb West i Split.

Nemojte se bojati riskirati – Mix it up!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:05