Stil Promo

PREVIŠE SUNCA

SOS tretman za zdravu kožu nakon ljeta!

PREVIŠE SUNCA
BIOTHERM AQUASORCE MILKY LOTION, losion za intenzivnu hidrataciju (200 ml), 319 kn.
BIOTHERM AQUASORCE MILKY LOTION, losion za intenzivnu hidrataciju (200 ml), 319 kn.
CLARINS BODY TREATMENT OIL ANTI-EAU, ulje za tijelo (100 ml), 425 kn.
CLINIQUE MOISTURE SURGE, krema za lice (40 ml), 319 kn.
DOUGLAS NATURALS PURIFYING EXFOLIATING MASK, piling za čišćenje lica (75 ml)
DOUGLAS NATURALS QUENCHING MOISTURISING SERUM, serum za lice i vrat (30 ml)
EISENBERG TONING LOTION, tonik za lice (150 ml), 319 kn
SISLEY RESTORATIVE BODY CREAM, krema za tijelo (200 ml), 1.059 kn.

Ako ste jedni od onih koji ovoga ljeta nisu „štedili“ svoju kožu s ciljem postizanja idealnog preplanulog tena, sad je pravo vrijeme da joj pružite pojačanu njegu i dubinsku hidrataciju za zdrav i blistav izgled! Nakon sezone sunčanja koža je često isušena i dehidrirana, a bore vidljivije. Koža pamti, a ako ovo ljeto niste pazili na nju, otkrivamo par smjernica za obnovu kožes kojima možeteublažiti negativne posljedice koje su sunce, more, vrućine i vjetar ostavili na nju.

Educirajte se prije odabira proizvoda
Najčešća pogreška prilikom kupovanja proizvoda je odabir proizvoda koji nisu namijenjeni vašem tipu kože.Nedostatak znanja dovodi do nepotrebnog gomilanja proizvoda koji vas razočaraju, zbog čega je potrebno educirati se prije kupovine ili potražiti pomoć stručnjaka - Douglas parfumerijeu svojim poslovnicama nude besplatnu uslugu analize kože uz pomoć koje možete brzo saznati koji tip kože imatei dobiti preporuku za njenu njegu. Korisno, zar ne?

Piling? Da!
I dalje izbjegavate piling jer mislite kako on uklanja boju koju ste mukotrpno pokušavali dobiti cijelo ljeto? Prevarili ste se! Nježnim pilingom kože temeljito ćete ukloniti odumrle stanice i pročistiti pore te poboljšati upijanje, a time i djelovanje proizvoda za hidrataciju kože, a kada koža izgleda sjajnije i svježije, i njena preplanulost je dodatno naglašena.

Hidratacija, hidratacija i još malo hidratacije

Deset minuta tuširanja u mlakoj, nikad prevrućoj vodi, idealno je za vašu kožu. Pritom nemojte podcijeniti snagu dobre kreme ili mlijeka za tijelo koje je najbolje nanijeti nakon tuširanja na još vlažnu kožu, a zatim pričekati s odijevanjem par minuta dok ih koža ne upije. Bez obzira na to radi li se o uljima, mlijeku za tijelo ili losionu, birajte proizvode s naglaskom na hidrataciju bogate prirodnim sastojcima.

Posvetite posebnu pažnju koži lica
Koža lica ljeti je najviše izložena suncu, zbog čega je veliku pažnju potrebno usmjeriti na njenu obnovu. Nakon pilinga nahranite kožu hidratantnim serumima i kremama, a ako želite izvući maksimum u ovoj beauty rutini, nadopunite ju upotrebom tonika i ulja za lice. Pritom se držite zlatnog pravila kombiniranja proizvoda za još ljepšu kožu prema sljedećem redoslijedu: piling – tonik – serum – krema.

Kako biste već danas započeli tretman njege kože, izdvojili smo par proizvoda za različite tipove kože koji će vašu kožu učiniti savršeno mekanom i zdravom, a dostupni su u Douglas parfumerijama i na douglas.hr.

Naslovnica Promo