StoryEditorOCM
Promo arhivPremijera trećeg nastavka

Čudovišna obitelj stigla je u CINEPLEXX

Piše PROMO
9. srpnja 2018. - 17:49

Premijera trećeg nastavka animiranog hita Hotel Transilvanija u Cineplexxu City Center one je okupila velike i male koji su jedva dočekali nove avanture poznate obitelji.

Najpoznatija čudovišna obitelj predvođena Drakulom vraća se na velika platna u dobro poznatom sastavu, ali s potpuno novim avanturama! Animirani hit Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju premijerno je prikazan u Cineplexxu City Center one, a 3D projekcija oduševila je sve nazočne. Među prvima koji su uživali u trećem nastavku ovog animiranog hita zajedno sa svojim mališanima bili su pjevačica ŽanamariPerčićte Kristina Đanić, supruga slavnog pjevača Giuliana.Ispred velikog platna našao se i Ivan Plazibat, glumac koji je svoj glas posudio jednom od likova u filmu.
Uzbudljive zgode koje doživljava Drakulina obitelji na svome obiteljskom putovanju kruzeromimat ćete priliku pogledati od 12. srpnja, kada film kreće u redovnu distribuciju. No, treći nastavak animirane uspješnice koji je zaludio velike i male tek je dio onoga što vas čeka uCIneplexxu!
Naime, svake srijede – sve do 29. kolovoza - možete predahnuti od ljetnih vrućina uz Cool ljeto, filmske hitove po samo 22 kn te sladoled koji vam poklanja KFC. A želite li priuštiti super zabavu cijeloj obitelji, obavezno svratite na FamilyDay 15. srpnja  i uživajte u najnovijim animiranim hitovima po super cijeni ulaznica od samo 22 kune te nizu zabavnih aktivnosti za najmlađe poput bojanja lica, izrade frizura, druženja s maskotama i Kid´s Jungle kreativnih radionica.
Više informacija o super ljetu u Cineplexxu potražite na www.cineplexx.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:32