Stil Promo

POČELO JE

Najbolja ljetna sniženja su u City Centeru one
 

POČELO JE

Popis toga što nas najviše veseli u ljetnim danima bio bi jaaaaako dugačak. Ali bi se pri vrhu tog popisa svakako našlo veliko ljetno sniženje!
Prepustite se shopping užitku po sniženim cijenama u skoro 200 trgovina najpoznatijih svjetskih i domaćih brendova u City Centeru one Split. Jer, tu ćete pronaći baš sve što trebate po najpovoljnijim cijenama i napuniti vrećice komadima omiljenih dizajnerskih i highstreet brendova.
Ako vam je pak potrebna ugodna oaza za predah i druženje s prijateljima, tu su brojni kafići i restorani s bogatom ponudom fine kave, osvježavajućih pića i ukusnih zalogaja. Odlična zabava i opuštanje očekuju vas u Cineplexx kinu uz MX4D dvoranu, najukusnije kokice i aktualne filmske hitove kao što su 'Oceanovih 8', 'Jurski park', 'Izbavitelji 2' i brojne druge. Odlična zabava zajamčena je i u Karting areni, automat klubu Wettpunkt i cageballu, a najmlađi će uživati u Kid'sJungle igraonici.
Ispunite baš sve s popisa omiljenih ljetnih stvari, uživajte u odmoru, druženju, zabavi i najboljim ljetnim sniženjima.
A ako trebate inspiraciju, posjetite www.citymixandmatch.hr i pronađite najbolje komade i kombinacije s ljetnih sniženja u vašem City Centeru one.

Naslovnica Promo