StoryEditorOCM
Promo arhivTREBATE NOVE NAOČALE

Samo danas u Slobodnoj Dalmaciji kupon - kompletne dioptrijske naočale za 750 kn!

Piše Promo
14. lipnja 2018. - 16:02

Optika Ghetaldus Split opet vas daruje s izvrsnom ponudom - samo danas pronađite kupon u Slobodnoj Dalmaciji i ostvarite super popust - kompletne dioptrijske naočale s dioptrijskim lećama za 750 kuna!

Kupon se odnosi na dioptrijske okvire brendova Fila i Sting, u koje se ugrađuju vrhunske naočalne leće s antirefleksnom zaštitom. Uz svaku kupnju iskoristite i besplatnu kontrolu dioptrije, i sve to za samo 750 kn. Puna cijena ponude bez predočenja kupona iznosi 1030 kn.

Popust je moguće iskoristiti u u svim poslovnicama Ghetaldus Split optike u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Omišu, Imotskom i Metkoviću. Popust je moguće iskoristiti isključivo uz predočenje kupona koji je dostupan samo danas 14.06., u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije.


Uz svaku kupnju je moguće obaviti i besplatnu kontrolu dioptrije u dvije poslovnice u Splitu, na adresi Hrvojeva 6 i Zadarska 7, te u poslovnicama Zadar, Šibenik, Trogir i Metković. Popis svih 10 poslovnica možete pronaći na linku: Ghetaldus Split Poslovnice

Uvjeti akcije:

- popust se odnosi na dioptrijske okvire brendova Fila i Sting uz predočenje kupona
- raspon dioptrija naočalnih leća koje su uključene u cijenu je od -6.00 do +6.00 u zbroju i max. cilindar do -2.00 dsph, index 1.5
- kupon vrijedi od 14.06. do 28.06.2018.
- popust vrijedi za sve vrste plaćanja
- ponudu nije moguće zbrajati s drugim akcijama i popustima

Već 60 godina s vama, Ghetaldus Split
www.ghetaldus-split.hr

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:34