StoryEditorOCM
Promo arhivŠoping praznik uz Stil i City

Ovoga vikenda 2. i 3. lipnja, ostvarite odlične uštede

Piše Promo
1. lipnja 2018. - 11:56

Spremate se za pravi ljetni šoping, planirate obnoviti kompletan outfit kako biste na samom startu sezone zasjali u punom sjaju? U tom slučaju donosimo vam fantastičnu vijest!
City Centar one i "Stil" Slobodne Dalmacije imaju osjećaj za pravi "tajming", pa tako u subotnjem broju vašeg omiljenog modnog priloga možete pronaći kupone s odličnim popustima koje u popularnom trgovačkom centru možete iskoristiti ovoga vikenda, 2. i 3. lipnja.
A kako se ono popularno kaže, ni to nije sve. Naime, u nedjelju možete ostvariti i dodatne popuste ako kupujete Mastercard karticom.
Na sniženju možete kupovati u gotovo svim Cityjevim trgovinama, pa ćete tako, primjerice, u Adidasa, s.Olivera ili Carpise ostvariti uštedu do dvadeset posto. Isto toliko uštedjet ćete i ako svratite u Liscu, Triumph ili Yamamay, ali i u Müller i Interspar.
Ako vam nedostaju sunčane naočale, ovo je pravi trenutak da se počastite jednim parom jer vam optike Anda, Ghetaldus i Optotim daruju popust od trideset posto. U brendiranoj trgovini XYZ također vas čekaju s popustom od trideset posto, a u Humanica i Massa imate priliku "ušparati" i do pedeset posto... U svakom slučaju, nemojte ovaj šoping praznik nikako propustiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:45